Montør til brandinstallation, eftersyn og ABA anlæg i Skagen

Brandinstallation og eftersyn er et lovkrav ved enhver erhvervsejendom. Få en professionel montør til at installere dit ABA anlæg  (brandalarmering) og ABV-T  (automatisk brandventilation) i Skagen. Så er du sikker på, at alle lovkrav overholdes, som de skal. Du har også mulighed for at få udvidet eksisterende anlæg, hvis der er tale om ændringer af en bygning.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel.

Lovpligtige eftersyn af ABA anlæg og ABT-T anlæg

Når det kommer til brandinstallation og eftersyn, kan der komme ændringer til lovkravene som tekniske krav eller krav til frekvens for eftersyn. Vores teknikere er altid opdateret på de nyeste krav til lovpligtige eftersyn af ABA og ABV-T anlæg. De læser løbende op på lovgivningen og sørger for, at dine anlæg serviceres i henhold til de gældende krav.

Få kompetente teknikere til at udføre eftersyn og servicetjek

Derudover får du kompetente teknikere ud til at udføre eftersyn og servicetjek. Skulle teknikeren opdage en fejl eller mangel på anlægget, kan han fikse fejlen med det samme. Det er uhyre vigtigt, at brandalarmering altid fungerer. Derfor er der en stor fordel ved at få udført løbende eftersyn og servicetjek efter et fast årshjul.

Vil du høre mere om brandinstallation, eftersyn og ABA anlæg?

Du har mulighed for at ringe til os på telefon 72 44 40 30, sende en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os