Professionelle data- og overvågningsløsninger

Lad os hjælpe dig i mål med internet og videoovervågning. Leder du efter et firma, der kan installere overvågning, wi-fi eller ledningsført internet hjemme hos dig og samtidig ønsker professionel rådgivning og kvalitet til fornuftige priser? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Skagen El & Energi.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel.

Fokus på rådgivning og kvalitet

Vi lægger vægt på grundig og kompetent rådgivning og bruger kun kvalitetsprodukter og det bedste udstyr, når vi skal installere data- og overvågningsløsninger hjemme hos dig. For os er det ikke bare vigtigt, at du får en god løsning. Du skal have den løsning, der passer perfekt til dine behov.

Vi installerer alle typer internet og videoovervågning til sikring af dit hjem. Vi har specialiseret os i Dahua-produkter, men kan naturligvis installere lige netop det udstyr, du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på data- og overvågningsløsninger

Er du interesseret i at høre mere om vores data- og overvågningsløsninger, priser eller andet? Da er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 72 44 40 30, sende en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os