Professionelt el-eftersyn/el-tjek

Er dine installationer sikre og i orden? Ligesom din bil skal på værksted, skal du også servicere dit hus og dets elektriske installationer. Hos Skagen El & Energi udfører vi hvert år el-eftersyn og el-tjek for private boligejere.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel – og vi kommer også gerne ud og giver dine elinstallationer et grundigt eftersyn.

El-eftersyn ikke bare ved salg

Mange tænker ikke over, at der kan være brandfare involveret i ulovlige og uforsvarlige installationer i hjemmet. Derfor er det en god idé at få efterset installationerne med jævne mellemrum og ikke bare i forbindelse med den lovpligtige el-synsrapport ved et hussalg.

El-tjek skal altid varetages af en autoriseret samt godkendt el-installatør. Lad derfor os gennemgå dine installationer, så ved du, at de er up-to-date og sikre.

Vi udfører el-eftersyn i forbindelse med udfærdigelse af el-synsrapport, i forbindelse med ombygninger og renoveringer – og når du bare vil sikre dit hjem og din familie bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på el-eftersyn/el-tjek

Vil du høre nærmere om vores el-tjek og priser?

Kontakt os på telefon 72 44 40 30, smid os en mail service@skagen-el-energi.dk eller brug vores kontaktformular – fordi din sikkerhed ligger os på sinde.

Hjem

Send email

Kontakt os