Elinstallationer i høj kvalitet til din virksomhed

Kontakt en topprofessionel elektriker, når du vil være sikker på høj kvalitet i elinstallationer udført af en dygtig elektriker. Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at elinstallationer er udført korrekt og opfylder alle sikkerhedskrav.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel

Enhver el-opgave starter med en god dialog

Hos Skagen El & Energi har vi fokus på en god dialog og lytter til dine behov. Vi har bred erfaring og stærke professionelle kompetencer i at udføre komplette og moderne elinstallationer. Vores elektrikere tænker helhedsorienteret i alle typer elinstallationer. Det er nemlig ikke kun elinstallationen i sig selv, der er vigtig. Det handler også om din virksomheds oppetid, så du ikke oplever strømudfald eller afbrydelser.

Vælg en elektriker med stor erfaring i nybyg eller renovering

Overvejer du at bygge til din virksomhed eller renovere, er elinstallationer et vigtigt område at have styr på. Vi tilbyder elinstallationer med alt fra belysningsanlæg til tilslutning af maskiner i virksomheden samt projektering af el-opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have lavet en elinstallation, så kontakt os på telefon 72 44 40 30, send en mail til os service@skagen-el-energi.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Hjem

Send email

Kontakt os