Optimer energiforbruget med kvalitets energiløsninger

Optimer energiforbruget og få installeret en kvalitets energiløsning i din virksomhed. Vi tager højde for alle områder i jeres samlede energiløsning. Det gælder alt fra installation af el-tavler og el-systemer til omfattende varmeinstallationer. Vi står klar til et hjælpe dig med optimering og effektivisering af din virksomheds strømforbrug.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel.

Nybyg eller renovering? – vi klarer alle energiløsninger

Står du med et nybyg- eller renoveringsprojekt, kan vi klare alle energiløsninger, der passer til dit behov. Vi står for alt fra termografering og logning af strømforbruget til idriftsættelse af frekvensomformere, der kan energioptimere virksomhedens drift. Derudover tilbyder vi energiløsninger som installation af solceller og opsætning af laderstandere.

Hold driften kørende uden problemer

En stabil drift er noget af det vigtigste for enhver virksomhed. Vi sørger for at lave eftersyn og vedligeholde dine energiløsninger, så du kan holde driften kørende uden problemer. Det kan være lovmæssige eftersyn, men også månedlige eller årlige kontroller af din energiløsning.

Overlad trygt vedligehold og drift af energiløsninger til os

Brug tiden på det, som I er gode til i jeres virksomhed og overlad trygt installation og vedligehold af jeres energiløsninger til montører, der kender jeres energiløsninger til bunds. Kontakt os på telefon 72 44 40 30, send en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne.

Hjem

Send email

Kontakt os