Energiløsninger

  • Energi-opsummering
  • Luft til luft & luft til vand varmepumpe
  • Solceller
  • LED belysning

Luft til luft varmepumpe

Leder du efter en varmepumpe? Skagen El og Energi nær Hirtshals står klar med de bedste energiløsninger. Med en Daikin varmepumpe luft til luft kan du opvarme dit sommerhus med god samvittighed og samtidig halvere din varmeregning. Derfor er varmepumper anbefalet af både Energistyrelsen og Det Økologiske Råd i Danmark.

Varmepumper forurener markant mindre end andre teknologier. En Varmepumpe holder i op til 20 år og din investering kan være hurtigt tjent hjem afhængig af dit forbrug.

Varmepumper fra Daikin kan både varme og køle

Du kan tilkøbe muligheden for at fjernstyre din varmepumpe via en online app.

Fordele ved varmepumper
Uanset om du renoverer din nuværende bolig eller bygger en ny, er en varmepumpe den logiske løsning på dine opvarmnings- og kølebehov. De fleksible enheder kan tilpasses alle grundplaner, og deres A+++ energimærker opfylder alle krav til grønt byggeri.

Fuld komfort
Opvarmning og køling i en enhed.

Lydsvag
Ned til 19 dB i drift. En af markedets mest lydsvage varmepumper.

Trinløs temperaturnedtrapning
Undgå kondens ved trinløs nedtrapning til 10 grader.

Intelligent øje
En sensor styrer luftstrømme væk fra personer og skifter automatisk til energibesparende funktion, når ingen personer registreres i rummet.

Automatisk vinkel
I komfortfunktion skifter indendørs enhed automatisk vinkel på luftledningslamellerne afhængig af funktion. I køledrift blæser den opad for at undgå træk, i varmdrift blæser den nedad for at undgå kolde fødder.

Timer
Behovstyr din varmepumpe med ugentlig timer. Indstil anlægget til at starte når som helst på daglig eller ugentlig basis.

Vejrbestandigt
Blue fin behandling af varmeveksleren gør udedelen vejrbestandig og modstandsdygtig overfor det hårde nordiske klima.

Varmepumpe i Skagen

Luft til vand varmepumpe

Er du på udkig efter en driftssikker og energieffektiv luft til vand varmepumpe til opvarmning af dit hus, samt brugsvand? Så er Daikin Altherma det rigtige valg for dig.

Uanset om du står foran en renovering eller du skal bygge nyt, vil en luft til vand varmepumpe være et oplagt valg som varmekilde til opvarmning og varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe drives af 75% vedvarende energi udvundet af udeluften og 25% elektricitet. Dette sammenlagt med, at varmepumpen bruger R32- kølemiddel får du en mere miljøvenlig og energioptimeret alternativ til din varmekilde.

Varmepumper forurener markant mindre end andre teknologier. En Varmepumpe holder i op til 20 år og din investering kan være hurtigt tjent hjem afhængig af dit forbrug.

Elektriker i Skagen
ABA anlæg i Skagen

Hjem

Send email

Kontakt os