Specialister i intelligente installationer

Vi gør din bolig selvtænkende med moderne kvalitetsløsninger. Drømmer du om et smarthome, hvor du kan styre hjemmets elektriske installationer fra din telefon eller tablet

Så er det Skagen El & Energi, du skal have fat i – vi har løsningerne til netop din bolig og behov.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel, hvor vi har mange års erfaring med etablering af intelligente installationer i private boliger.

Styr dit selvtænkende smarthome

Uanset hvilken løsning du ønsker dig, om det skal være et komplet system, der styrer hele huset, eller du ønsker delvise installationer til fx varmestyring, står vi klar til at løfte opgaven.

Der er stort set ubegrænsede muligheder, du kan fx styre lys, temperatur, overvågning og tjekke dit hjems strømforbrug på et hvilket som helst tidspunkt.

Vores virksomhed er desuden certificeret Ruko-montør til installering af intelligent låsesystem fra Ruko til dig, der ønsker topmoderne låsesystemer og ekstra sikkerhed.

 SmartHouse Dupline specialist

Hos Skagen El & Energi er vi specialister indenfor service af alle 3 SmartHouse Dupline generationer. Vores uddannede montører sørger for, at dine elektriske installationer er installeret korrekt. Få mere information.

Få et uforpligtende tilbud på intelligente installationer

Skal din bolig være et ægte smarthome? Så kontakt os med dine ønsker, så finder vi sammen den rigtige løsning. Du kan ringe på telefon 72 44 40 30, sende en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os