Specialister i LED-belysning

Hos Skagen El & Energi har vi forstand på lys. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du ønsker at konvertere til LED-belysning i din bolig – eller hvis du har bygget nyt og skal have moderne LED-løsninger af høj kvalitet installeret.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel. Vi kan rådgive dig om alt, når det kommer til LED-belysning – fra valg af pærer til lysdæmpning og den rette placering af lyskilder.

Spar op til 80 % på at skifte til LED

Du kan spare rigtig mange penge på din elregning ved at skifte til LED-belysning. Besparelsen i strøm vil typisk ligge på 80% i forhold til traditionelle gløde- eller halogenpærer.

Derudover er LED-belysning en langtidsinvestering, da lysdioderne har en lang levetid. Det er altså ikke bare en god investering for dig, men også en investering i klimaet og miljøet.

Få et uforpligtende tilbud på ny belysning

Skal du have LED-belysning i hjemmet? Så kontakt os allerede i dag. Du kan ringe på telefon 72 44 40 30, sende en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe.

Hjem

Send email

Kontakt os