ABA anlæg – installation og eftersyn

SKAGEN EL & ENERGI

ABA-anlæg - installation og eftersyn

En brand kan hurtigt sprede sig, og hvert sekund er ofte vigtigt. Derfor anbefaler vi altid et ABA-anlæg til overvågning af brand – vi kan hjælpe dig med alt fra installation til serviceeftersyn.

Minimer skaderne ved brand

Et ABA-anlæg er i dag en af de bedste løsninger til brandovervågning og minimering af skader. Et ABA-anlæg kan indstilles til at reagere meget tidligt på brand, stoppe ventilationsanlæg, lukke branddøre, kontakte brandvæsnet, sænke iltniveauet i et eller flere rum og meget mere.

Hos Skagen El & Energi hjælper vi gerne med at tilkoble og servicere dit ABA-anlæg, så du er langt bedre sikret, hvis der skulle opstå en brand.

Vi laver lovpligtige eftersyn

Har du allerede et ABA-Anlæg, er det vigtigt, at det virker, og at funktionerne er opdateret til evt. nye omstændigheder i virksomheden.

Hos Skagen El & Energi udfører vi hurtige og professionelle eftersyn af ABA-anlæg. Her fejlsøger vi også, og vi kan lynhurtigt hjælpe dig med at rette op på evt. fejl og mangler på anlægget.

Har du en aftale med os om lovpligtigt eftersyn, så behøver du aldrig være i tvivl om, at dit ABA-anlæg fungerer optimalt, vi sørger for at overholde både service og eftersyn med de korrekte intervaller, så din brandalarm er i topform til enhver tid.

Få et ABA-anlæg

Har virksomheden ikke allerede installeret et ABA-anlæg, så kontakt os gerne og hør nærmere i dag, vi kan hjælpe med alt fra installering til vedligeholdelse, og vi rådgiver gerne gennem hele processen.

Skriv til os på service@skagen-el-energi.dk, eller giv os et kald på 7244 4030.

Kontakt os