Solceller – der er vi eksperter

Hos Skagen El & Energi kan vi hjælpe med både service og etablering af solceller hos private og erhverv. Hos os har vi kompetencen og ekspertisen til at installere og servicere alle typer solcelleanlæg, både traditionelle anlæg og moderne hybridanlæg.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel. Vi installerer og servicerer anlæg, og vi hjælper også gerne dig med en fremtidssikret el-løsning med en god tilbagebetalingstid.

Mange penge at spare på solceller

Opsætning af solceller er en investering i dit fremtidige energiforbrug, som du kan have glæde af fra dag et. Med et moderne solcelle-anlæg sparer du penge på elregningen hver eneste måned, og dit anlæg vil have betalt sig selv ind i løbet af få år i et marked med stigende energipriser.

Hos Skagen El & Energi står vi klar til at rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning til din bolig – og skal din husstand være ekstra grøn, installerer vi også gerne en ladestander til el-bilen.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have en eksakt beregning af tilbagebetalingstiden på dit hus eller have et tilbud på opsætning af solceller? Så ring til os på telefon 72 44 40 30, send en mail til service@skagen-el-energi.dk eller brug vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os