Varmepumper

SKAGEN EL & ENERGI

Varmepumper

Med de stigende energipriser er der mange, der overvejer at skifte til en varmepumpe. Her hos Skagen El & Energi hjælper vi dig gerne med at vælge mellem de forskellige typer af varmepumper, samt giver dig et godt tilbud på installationen.

Spar penge på at udskifte din gamle energikilde

Hvis du har gas-, olie- eller fastbrændselsfyr, kan det i mange tilfælde betale sig at skifte det ud med en moderne varmepumpe.

Lige nu er der også mulighed for at få tilskud, og sammen kan vi finde en tilbagebetalings løsning, der passer til din økonomi.

Vi forhandler både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper i høj kvalitet. En varmepumpe kan også være en god investering som supplerende energikilde, men det kan vi tage en vurdering af, når vi ved mere om din situation.

Vi klarer alt fra installation til service

Hos Skagen El & Energi har vi mange års erfaring med at installere og servicere varmepumper, og vi dækker hele Nordjylland.

Når din varmepumpe først er sat op, kører den af sig selv. Dog er det vigtigt med et årligt serviceeftersyn, så du vedligeholder varmepumpen og holder den så energieffektiv som muligt.

Skal vi finde en løsning til dig?

Vi er godkendte VE-installatører, hvilket betyder, at Energistyrelsen har godkendt os til at installere vedvarende energianlæg af højeste kvalitet.

Derfor kan du være sikker på at få den bedste løsning til en fair pris, når du kontakter os. Skriv til os på service@skagen-el-energi.dk, eller giv os et kald på 7244 4030.

Vi ser frem til at finde den rigtige løsning til dig.

Kontakt os