Certificeret VE-installatør til service af varmepumpe i Skagen & omegn

Overvejer du at anskaffe dig en varmepumpe? Varmepumper er det billige alternativ til olie/gas. Hos Skagen El & Energi kan vi hjælpe dig med at konvertere dit gamle fyr til en moderne luft-til-vand varmepumpe, der kan stå for opvarmningen af din bolig og brugsvand. Og vi kan også hjælpe, hvis sommerhuset skal have en luft-til-luft varmepumpe.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder service af varmepumpe i Skagen og i hele Vendsyssel. Vi kommer også gerne ud til dig, hvis du vil gøre noget godt for klimaet og din egen pengepung.

God tilbagebetalingstid og tilskud

Med de stigende priser på olie og naturgas er det en rigtig god forretning at konvertere din boligs energiløsning til en af vores tidssvarende luft-til-vand varmepumper. Din investering betaler sig selv hjem i løbet af ganske få år, og du har ydermere mulighed for at søge om energitilskud til din energikonvertering.

Vi forhandler og installerer udelukkende driftssikre og energieffektive varmepumper fra europæiske Daikin.

Få et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe

Skal du have billig og energirigtig opvarmning? Kontakt os med dine ønsker, så finder vi sammen den rigtige løsning til dit behov. Du kan ringe på telefon 72 44 40 30, sende en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os