El-løsninger i forbindelse med nybyg

Skagen El & Energi er din professionelle samarbejdspartner, når du skal bygge nyt. Her hos os kan vi hjælpe med at skræddersy skarpe el-løsninger til alle former for nybyggeri. Om du skal bygget et nyt hus eller en tilbygning, står vi klar til at hjælpe med kvalitetsløsninger, der matcher dine behov og ønsker.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel. Og vi kan både hjælpe dig med planlægning af moderne og tidssvarende løsninger og stå for installationen af alt el i huset.

El-løsninger til moderne nybyg

Hos Skagen El & Energi følger vi med tiden og er altid opdateret på de nyeste teknologier inden for lys, varme og andre installationer, som styringssystemer og intelligente installationer. Det betyder, at du med os er sikker på at få den helt rigtige, miljøvenlige og fremtidssikrede løsning i dit nye hus.

Få et ganske uforpligtende tilbud på din el-løsning i dag

Grib endelig telefonen og giv os et kald, hvis du ønsker at høre mere om vores el-løsninger, priser eller andet. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dit nybyggeri godt på vej.
Du fanger os på telefon 72 44 40 30, mail service@skagen-el-energi.dk eller vores kontaktformular.

Hjem

Send email

Kontakt os