El Tavler

SKAGEN EL & ENERGI

Få professionel montering af tavler og systemer

Det er ultravigtigt for de fleste virksomheder at have overblik og mulighed for at monitorere produktionen døgnet rundt. Hvis der er fejl på tavler og overvågningssystemer, er der risiko for, at I ikke når at reagere i tide, hvis et problem opstår i produktionen eller på et anlæg. Få professionel montering af tavler og systemer og mulighed for at tilkalde en montør døgnet rundt.

Vores virksomhed har base i Skagen, men vi tilbyder vores service i hele Vendsyssel.

Fleksible tavlesystemer der passer til jeres behov

Vi monterer fleksible tavlesystemer, der passer til jeres behov. Det kan være små som store tavler og systemer som procesanlæg, styretavler, gruppetavler og effekttavler. Derudover tilbyder vi også montering af PLC-tavler og automatisering

Få implementeret komplette løsninger til tavler og systemer

Vores montører yder service på et højt teknisk niveau. De nøjes ikke kun med at montere en tavle eller system. Du får implementeret en komplet løsning, hvor montøren står for programmering, opstart, indkøring og idriftsættelse af tavlesystemet.

Vi står for dokumentation og CE-mærkning

Der er en række lovmæssige krav, som skal overholdes ved drift af tavler og systemer. Med en professionel montering af tavler og systemer sørger vi for den nødvendige dokumentation og CE-mærkning. Ring og hør mere om tavlesystemer på telefon 72 44 40 30, skriv en mail til service@skagen-el-energi.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os